Optimale maaltijdbeleving

Voor cliënten is de maaltijd vaak het hoogtepunt van de dag. Wij zijn van mening dat lekker eten en drinken bijdraagt aan een beter welzijn van de cliënt en een sneller herstel van de patiënt. Daarom staat een optimale maaltijdbeleving bij ons centraal. Een optimale maaltijdbeleving bestaat volgens ons voor de helft uit gastvrijheid, voor een kwart uit sfeer en voor een kwart uit het eten zelf. Wij bieden u een totaalconcept op maat waarin deze drie essentiële elementen perfect in balans zijn.   

Wij denken en doen met u mee. Ten eerste door verse producten, gezond en lekker eten aan te bieden. Maar wij kijken verder. We helpen uw instelling om een sfeer en omgeving te creëren die past bij uw organisatie en uw gasten.  Met onze interieurpartners bieden wij concepten aan voor het creëren van een sfeervolle ambiance. Om uw cliënten op een gastvrije manier te bejegenen bieden wij een compleet trainingsprogramma aan voor uw personeel waardoor gastvrijheid een dagelijkse standaard wordt.

Lees hier meer over onze partners voor een optimale maaltijdbeleving. 

Klik hier voor onze brochure van het menu voor de zorg.

Voor meer informatie over een totaalconcept op maat kunt u contact met ons opnemen via 0528-229260 of vraag uw accountmanager na de mogelijkheden.