Superdivers

Een kleinschalige woonvorm biedt vertrouwdheid, veiligheid en structuur, maar vooral een fijne leefomgeving. Een plek waar uw bewoners zich thuis voelen en waar hun welzijn altijd voorop staat. Het welzijn van uw cliënten is ook ons uitgangspunt. Daarom bieden wij voor kleinschalige woonvormen het concept Superdivers.

Met Superdivers bieden wij een ruim assortiment dagelijkse benodigdheden, inspiratie voor het koken, slimme logistieke oplossingen en hulp bij het creëren van een huiselijke sfeer. U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan dagelijkse benodigdheden. Zelf koken of kant-en-klaar inkopen? Met Superdivers is beide mogelijk. Wanneer er behoefte is aan eenpersoonsmaaltijden, afleiding en diëten zijn er op maat gemaakte maaltijden. Bestellen gaat heel gemakkelijk via onze webshop. De bestellingen worden geleverd volgens het ‘vandaag besteld morgen in huis’ principe, op de huiskamer en waar nodig tot in de koelkast.

Samen met onze partners Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek adviseren wij u graag over de meest geschikte inrichting. Zo ontstaat er een huiselijke sfeer die bijdraagt aan een prettige leefomgeving.

Klik hier voor onze brochure van Superdivers.

Voor meer informatie over Superdivers kunt u contact met ons opnemen via 0528-229260 of vraag uw accountmanager naar de mogelijkheden.