diVers 2012

Elk kwartaal brengt Distrivers het tijdschrift diVers uit. De diVers staat vol met nieuws, ontwikkelingen in de zorgmarkt en product- en conceptinformatie.

Klik op onderstaande links voor de online versies.

diVers 1, 2012

In de eerste diVers van 2012 namen we u mee naar onze verbouwde keuken, u leest een interview met St. Elisabeth Ziekenhuis Tilburg en u komt achter de smaak van Aylva State in het Friese dorp Witmarsum. Kortom, een magazine boordevol interessante items. Klik hier om ons magazine diVers online te bekijken.

diVers 2, 2012

In de tweede diVers van 2012 leest u het verslag van de boerderijdag en de inspiratiedag die wij klanten hebben georganiseerd, waar 'het beste Menu van de Zorg 2012' werd gehouden. Daarnaast staan alle recepten van de deelnemers in deze diVers. En natuurlijk nog veel meer interessante artikelen. Bekijk de diVers hier online

diVers 3, 2012

In de derde Divers van 2012 leest u het interview met Leo Bellekom, facilitair manager van Marente en u komt achter de smaak van Talma Hiem in Balk. Daarnaast vertellen wij u over ons nieuwe maaltijdconcept. Klik hier om ons magazine diVers online te bekijken.

diVers 4, 2012

U leest dit keer een interview met Yvonne van Gilse, bestuurder van LOC Zeggenschap in Zorg. Daarnaast neemt u een kijkje binnen bij de kwaliteitsdienst van Distrivers en ontdekt u 'de smaak van' verpleeghuis De Wijngaard. Klik hier voor een online versie van de diVers.