diVers 2013

Elk kwartaal brengt Distrivers het tijdschrift diVers uit. De diVers staat vol met nieuws, ontwikkelingen in de zorgmarkt en product- en conceptinformatie.

Klik op onderstaande links voor de online versies.

diVers 1, 2013

De eerste diVers van 2013 is weer een feit! De diVers staat vol met nieuwtjes. Ook wordt er aandacht besteed aan 'het beste Menu van de zorg.' Dit keer zijn we bij de Korenhof in Aalden geweest voor de smaak van... en er staat een interview in met Medimix. klik hier voor een online versie van de nieuwe diVers. 

diVers 2, 2013

De diVers is weer uit! Ditmaal staat de diVers in het teken van gastvrijheid. Carintreggeland benadrukt in hun interview het belang hiervan en u krijgt een kijkje bij Kaja en Van Gestel, interieur- en grootkeukenspecialisten. Ook vindt u alle wedstrijd-recepten terug die de deelnemers hebben gekookt tijdens de Zorgtotaalbeurs. Voor ‘de smaak van...’ zijn we ditmaal op Urk. Lees de diVers hier alvast online!

diVers 3, 2013

De diVers is weer uit! Ditmaal staat de diVers in het teken van duurzaam. RSZK benadrukt in hun interview het belang hiervan en u krijgt een kijkje bij een duurzame varkensboer. Voor ‘de smaak van...’ zijn we ditmaal bij verzorgingshuis Jeroen, locatie van Marente. Lees de diVers hieralvast online!