diVers 2014

Elk kwartaal brengt Distrivers het tijdschrift diVers uit. De diVers staat vol met nieuws, ontwikkelingen in de zorgmarkt en product- en conceptinformatie.

Klik op onderstaande links voor de online versies.

diVers 1, 2014

De eerste diVers van 2014 is een feit! We vertellen u graag wat meer over kleinschalige woonvormen en het Ding Dong concept. Sla de plank niet mis met de lekkerste slasoorten in ons assortiment en we nemen een kijkje binnen bij de wijkarena van Interzorg.

diVers 2, 2014

In de tweede editie van dit jaar blikken we terug op de wedstrijd 'het beste Menu van de Zorg 2014'. U vindt er de winnende recepten en een verslag van de wedstrijddagen. In de Smaak van zijn we op bezoek bij Woonservicecentrum De Weyert in Dwingeloo.

diVers 3, 2014

DiVers 3 neemt u mee in de wereld van de kracht van voeding. Stephanie Slot, diëtiste bij Distrivers, vertelt u wat zij onder de kracht van voeding verstaat. Ook vertellen wij u wat smaak en selectieve smaaksturing betekent en nemen we een kijkje in de keuken in Almelo.

diVers 4, 2014

In de laatste diVers van 2014 nemen we een kijkje binnen bij Studio Senses in Zwolle, vertelt Michel Overwijk wat maaltijdbeleving en ambiance volgens hem betekenen en interviewen we Tsjerk Dijkstra in Daarom Distrivers.