diVers 2015

Elk kwartaal brengt Distrivers het tijdschrift diVers uit. De diVers staat vol met nieuws, ontwikkelingen in de zorgmarkt en product- en conceptinformatie.

Klik op onderstaande links voor de online versies.

diVers 1, 2015

In de eerste uitgave van 2015 blikken we terug op dé kookwedstrijd tijdens de Zorgtotaalbeurs 'het beste Menu van de Zorg'. Ook kunt u een artikel lezen over het distributiecentrum van Distrivers. In Daarom Distrivers wordt Interzorg belicht, zij hebben een groot aantal Veilig Voedsel.nl awards gewonnen en zijn al jarenlang klant van Distrivers.

diVers 2, 2015

In deze uitgave leest u wat een gezonde leefstijl inhoudt en hoe de producten van Tasty Basics daar goed in passen. We nemen een kijkje binnen bij het bedrijfsbureau: een nieuwe afdeling binnen Distrivers. Daarnaast vertelt Adrie Jongenelen, directeur van The Food Professor in zijn column hoe we gezamenlijk voedselverspilling tegen kunnen gaan. Ook ons concept Lekker in Control komt aan bod, het concept waarmee u financieel en organisatorisch in control blijft als het aankomt op de warme maaltijd. 

diVers 3, 2015

De derde diVers van dit jaar vertelt alles over onze formule Superdivers: elke dag maaltijdgemak op uw afdeling of in uw kleinschalige woonvorm. We kijken binnen bij Slagerij van der Zee en Zorgspectrum Het Zand vertelt hoe zij anticiperen op veranderende zorg. Anton Francois van Noorderbreedte vertelt hoe er in het Erasmus te Leeuwarden kleinschalige zorg wordt gegeven.   

diVers 4, 2015

In de laatste diVers van 2015 staat de extramurale maaltijdvoorziening centraal. We gaan een dagje mee met de Ding Dong chauffeur en ontmoeten een aantal klanten van Ding Dong. Ook vragen we Sabine Haarman van Zorggroep Raalte hoe zij de extramurale maaltijdvoorziening hebben geregeld. Gerry Hoff vertelt hoe het is ontstaan binnen Treant Zorggroep.