Food Festivals

 

Geslaagde Food Festivals

De foto's van 22 september zijn via deze link te bekijken. De foto's van 29 september hier.  

 

Op 22 en 29 september organiseerden we twee Food Festivals in Studio Senses Delft en Zwolle. De Food Festivals waren het inspiratie event voor voedingsprofessionals in de zorg met smakelijke producten, interessante workshops en de voorrondes van 'het beste Menu van de Zorg 2016'. Het waren twee geslaagde dagen waar we met trots en blijdschap op terugkijken. 

De vier voorrondes van 'het beste Menu van de Zorg 2016' waren spannend en gaven ons een kijkje in de keuken van een aantal zorgorganisaties. Rivas Zorggroep, Marente en Brabantzorg gaan tegen elkaar strijden voor de felbegeerde titel op 17 november tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrix theater te Utrecht.
Ook willen we een groot aantal leveranciers bedanken voor hun enthousiaste aanwezigheid tijdens beide dagen: W&G, Smilde Foods, Duni, Fishmasters, Bonduelle, Arla, Zuivelhoeve, Boermarke, Van Gils, Verstegen, Salomon Food World, Beuk, Moduline/Van Gestel en Carezzo.
Natuurlijk willen we ook Pierre Wind, Viola Mulder, Teus Brand, Nancy Janssen en Fred Bergmans bedanken voor hun interessante workshops tijdens beide dagen. In de workshops hebben ze ons meer geleerd over gastvrijheid in de zorg, smakelijk voeding in de zorg en hoe je de voeding met smaak, aandacht en beleving kunt presenteren. Maar ook hoe we de tafels mooi kunnen dekken zodat er meer sfeer wordt gecreëerd en hoe we eiwitverrijkte voeding kunnen toepassen naar aanleiding van het Cater with Care onderzoek van de Wageningen Universiteit. 
In maart organiseren we weer twee Food Festivals bij ons Inspiratiemagazine voorjaar. Zorg dat je er weer bij bent! 
Voor vragen over de Food Festivals kun je contact opnemen met Roan Venema, marketing & communicatie Distrivers via 0528-855009 of roanvenema@distrivers.nl