Distrivers serveert het 3000ste stukje appeltaart van het seizoen

Op maandag 12 maart is tijdens het openbare Appeltaartconcert bij Woonzorgcentrum De Schutse van Axioncontinu in Lopik het 3000ste stukje appeltaart van het seizoen geserveerd. Manager Commercie van Distrivers, Job Hoekstra, heeft deze persoonlijk overhandigd aan de heer Bijman. De appeltaart staat symbool voor de veilige, warme sfeer van de concerten.

Een appeltaartconcert is een feest voor de zintuigen! De geur van warme appeltaart en de prachtige klassieke muziek, opgevoerd door Hanspeter Spannring (dwarsfluit), Annemieke IJzerman (harp) en Michiel Holtrop (altviool) deden de bewoners oude tijden herleven. Voor een zichtbaar geëmotioneerd publiek speelde het trio muziek uit Frankrijk, Rusland en Italië, terwijl de bewoners genoten van de appeltaart. De appeltaart staat symbool voor de veilige, warme sfeer van de concerten.

Met de appeltaartconcerten wordt het beleven in groepsverband gestimuleerd, waardoor vereenzaming wordt tegen gegaan en de onderlinge sociale cohesie wordt versterkt. Voor Distrivers een logische stap om zich voor seizoen 2017/2018 te verbinden aan de stichting door voor alle openbare en gesloten concerten de Appeltaarten te verzorgen.

Distrivers versterkt de meerjarige samenwerking met Stichting Appeltaartconcerten door ook voor het seizoen 2018/2019 alle appeltaartconcerten te voorzien van appeltaart!