HANOS en Van Der Zee vleesgrootverbruik vieren jubilea

Dit jaar hebben twee partners van Distrivers: HANOS en Van Der Zee Vleesgrootverbruik iets feestelijks te vieren. Deze twee organisaties vieren respectievelijk hun 40-jarige en 90-jarige bestaan. In al die jaren hebben beide organisaties hun kennis en ervaring sterk vergroot, wat resulteert in een optimale dienstverlening richting de klant.

Wij feliciteren als trotse partner beide organisaties met deze mooie jubilea!

Van der Zee Vleesgrootverbruik viert op 1 mei aanstaande haar 90-jarige jubileum. De organisatie dankt haar succes en groei aan de wilskracht van haar oprichters. Het assortiment van de organisatie is in 90 jaar uitgebreid naar zo'n 270 verschillende vleessoorten. De slagerij werd op 1 mei 1925 opgericht en is niet meer weg te denken uit horeca land. Zo runt Van der Zee alle slagerijen in de HANOS groothandels. Als partner van Distrivers is Van der Zee de slagerij voor de institutionele markt. Van der Zee biedt maar liefst 20 uiteenlopende versvleesconcepten en meer dan 250 verschillende vleeswaren en worstsoorten. De slager onderscheidt zich met de grote vakkennis en kunde die aanwezig is. Er is een eigen productielijn van vleeswaren en worstsoorten.

Wie meer wil weten over de rijke historie van Van der Zee kan binnenkort in de Hanos groothandels terecht voor een exemplaar van het jubileummagazine dat speciaal wordt uitgegeven: ‘Ambacht zoals ambacht bedoeld is’. 

Op 17 november 2015 bestaat HANOS exact 40 jaar. In 1975 werd de eerste HANOS vestiging geopend in Apeldoorn, tegenwoordig is het hoofdkantoor en distributiecentrum hier te vinden. In 40 jaar tijd is de onderneming  gegroeid naar een internationale horecagroothandel. Het veertigjarige jubileum wordt groots gevierd, HANOS biedt naast de scherpe kortingsacties ook drie masterclasses aan. De masterclasses worden gegeven door internationale culinaire specialisten zoals een patissier, topchef en het genie achter het befaamde restaurant El Bulli.

Kijk ook op de website www.hanos40jaar.nl voor alle acties en evenementen omtrent het jubileumjaar van HANOS.