Het Beste Menu van de Zorg 2017

Lekker en gezond, dat zijn dé ingrediënten voor een sneller herstel en een beter welzijn van cliënten. We willen zorginstellingen stimuleren om creatief te zijn met ingrediënten en elke dag een verantwoorde en gezonde, maar vooral lekkere maaltijd te serveren aan haar cliënt. En dit binnen het budget van de zorginstelling. Daarom organiseert Distrivers dé kookwedstrijd voor alle zorginstellingen uit heel Nederland.

Dit jaar houden wij de voorrondes in je eigen zorginstelling! Iedereen kan meedoen, of jullie nu vers koken of (deels) gebruik maken van kant-en-klare producten.  Uit alle inschrijvingen worden 5 winnaars geselecteerd, op basis van originaliteit, gerechten die passen bij de doelgroep, budget en voedingswaarden. Zij bereiden in oktober tijdens de voorrondes het menu voor eigen cliënten.

De voorrondes vinden plaats op locatie, waarbij er voor de cliënten wordt gekookt. Er is een vaste jury en vaste wedstrijdleider aanwezig op locatie, zodat iedereen volgens dezelfde criteria kookt en beoordeeld wordt. De finale vindt plaats op 16 november tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrixgebouw te Utrecht.

Gaat jouw keukenteam de uitdaging aan om een creatief en origineel menu te bedenken? Denken jullie een verantwoord en gezond, maar vooral lekker driegangenmenu te kunnen bereiden?
Doe dan mee aan dé kookwedstrijd van de zorg! Verras de jury met een creatief en origineel menu voor maximaal € 4,- en maak kans op € 5.000,- voor jullie organisatie. Inschrijven kan tot 23 juni 2017 via info@hetbestemenuvandezorg.nl