Nieuw: Hersluitbare vleeswarenverpakkingen

U bent ongetwijfeld bekend met ons uitgebreide assortiment aan vleeswaren. De vleeswaren die u van Distrivers geleverd krijgt betrekken wij sinds jaar en dag bij onze partner Van der Zee in Emmen. Behalve naar de betere horeca vinden de producten van Van der Zee via Distrivers iedere dag hun weg naar grootverbruikers als ziekenhuizen, zorginstellingen, verpleeghuizen etc. Bij Distrivers luisteren wij naar de klant en gaan wij voor maatwerk. Een veel gehoord geluid was de vraag naar hersluitbare vleeswarenverpakkingen. 
 

Om deze reden zullen vanaf 4 oktober de 6 portie vleeswarenverpakkingen worden vervangen door hersluitbare verpakkingen van 140 gram. Hiermee kunnen we een langere versheid van het product garanderen. De prijzen van deze nieuwe verpakkingen zijn in vrijwel alle gevallen scherper dan de verpakkingen die u van ons gewend bent! Daarnaast zullen er een aantal mono en duo portie verpakkingen komen te vervallen, waarbij Distrivers uiteraard zal zorgen voor een passend alternatief. Verder is het belangrijk te weten, dat:

  1. Geplaatste orders en cycli met leverdatum na 4 oktober zullen door Distrivers worden omgezet naar 140 gram vleeswarenverpakkingen.
  2. Door Distrivers aangemaakte bestellijsten, met daarin 6 portie vleeswarenverpakkingen worden door Distrivers omgezet naar 140 gram verpakkingen.
  3. Eigen aangemaakte favoriete bestellijsten, met daarin 6 portie vleeswarenverpakkingen, dient u zelf aan te passen. Bij de vervallen artikelen zal het alternatief in de productomschrijving worden aangegeven.
  4. De mono en duo verpakkingen worden, zolang de voorraad strekt, geleverd. Wanneer de voorraad op is, wordt u door de verkoop binnendienst van Distrivers telefonisch geïnformeerd.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst of accountmanager van Distrivers.