Paasbrunch met wortelcake en crackergebak

Wil jij iets bijzonders op tafel zetten deze Pasen?
Met de producten van TastyBasics maak je heerlijke, gezonde gerechten waarmee je iedereen verrast! 
Bijvoorbeeld een crackergebakje of wortelcake.

CRACKERGEBAKJE

INGREDIËNTEN:

  • 2 eetlepels Hüttenkäse
  • 4 cherrytomaatjes
  • 1 ei
  • 1 avocado
  • Rucola
  • geitenkaas
  • TastyBasics Cracker

DADELCRÈME

INGREDIËNTEN:

  • 30 gram dadels
  • 70 gram crème fraîche
  • snufje kaneel

Bereidingswijze:

  • Kook het ei 6 minuten. Besmeer ondertussen de cracker over de gehele oppervlakte met geitenkaas.
  • Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel deze over de cracker.
  • Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit en schil. Snijd de avocado vervolgens in plakjes en leg die bovenop de cracker.
  • Snijd de ei in plakjes en leg het boven op de avocado. Voeg daarna een toefje hüttenkäse en een toefje van het dadelcrème bovenop en bedek het met een laagje rucola.

Voor het dadelcrème:

  • Snijd de dadels in stukjes.
  • Voeg de gesneden dadels toe aan de crème fraîche en meng dit goed door elkaar.
  • Vervolgens blenderen met een staafmixer.
  • Voeg ten slotte nog een snufje kaneel toe en goed mengen.

Eet smakelijk!