Recall vers afgebakken vis producten van Fishmasters

Geachte Klanten,

In de vers afgebakken vis van de leverancier Fishmasters van levering 13-10-2017 is Listeria aangetroffen. Uit voorzorg worden de leveringen vanaf 13-10-2017 tot en met 17-10-2017 geblokkeerd en retour genomen. De betreffende artikelnummers en productiecodes zijn toegevoegd als pdf.

Wilt u als klant controleren of u één van deze producten nog in huis heeft en indien van toepassing deze producten blokkeren voor consumptie. De geblokkeerde producten kunt u aanmelden bij uw contactpersoon van de verkoopbinnendienst Distrivers via de mail of telefoon. Distrivers haalt de producten dan zo spoedig mogelijk bij u op.

Mocht u de producten hebben verwerkt dan is het volgende voor u van belang. Listeria overleeft hoge temperaturen boven de 70°C niet. Koken, bakken, braden en regenereren boven deze temperatuur doodt dus de bacterie waardoor er geen gezondheidsrisico is.

Voor meer informatie over de risico’s van Listeria verwijzen wij u naar de website van het voedingscentrum.  http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/listeria.aspx

Voor de komende periode is de productie van de betreffende producten overgenomen door een andere producent, zodat we u vanaf 19-10-2017  weer kunnen voorzien van vers afgebakken vis.

Heeft u verder nog vragen dan staan wij u graag te woord.

Hoogachtend,

Arend Jan Pothof
Algemeen directeur Distrivers