Stel nu uw kerstpakket samen bij HANOS

Geef uw medewerkers ook dit jaar een blijk van waardering in december. HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken. Bekijk nu al de mogelijkheden en bestel op tijd een uniek geschenk voor uw medewerkers.

Dankzij de jarenlange ervaring in combinatie met een kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 2000 prachtige food en non-foodartikelen worden er ieder jaar opnieuw luxueuze en originele kerstpakketten samengesteld. Liever zelf uw kerstpakket samenstellen? HANOS biedt oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van het relatiegeschenk of kerstpakket dat past bij uw organisatie. De specialisten staan graag voor u klaar in de sfeervolle kerstpakketten showroom in HANOS Apeldoorn om u op een creatieve en vakkundige wijze te informeren en te inspireren over alle mogelijkheden. Op www.hanoskerstpakketten.nl kunt u ook online inspiratie opdoen en diverse kerstpakketten bestellen.

Ook attenderen wij u graag op het digitale all-in geschenkenconcept Wereldse Keuze; waarmee uw medewerkers zelf online een passend geschenk kunnen kiezen uit ons uitgebreide cadeau assortiment. Door middel van een unieke inlogcode krijgen ze toegang tot uw eigen op maat gemaakte webwinkel. Deze kan worden voorzien van uw eigen logo en huisstijl en zelfs een eigen kerstboodschap.

In deze brochure vindt u meer informatie over de mogelijkheden.