TastyBasics: de gezondere keuze

Van brood en groentetaartje tot huzarensalade en pannenkoekmix: TastyBasics biedt gezonde, smaakvolle alternatieven voor elk eetmoment. Deze producten bevatten geen toegevoegde suikers en zijn rijk aan vezels. De producten van TastyBasics, verkrijgbaar bij Distrivers, vormen een gezondere keuze.

Gezond eten doe je door voeding te eten met de juiste verhoudingen aan nutriënten, zoals eiwitten, koolhydraten, vezels, vetten en mineralen. Heel natuurlijk, zoals de natuur dit ooit heeft bedacht. In het eetpatroon van tegenwoordig zijn de nutriënten vaak niet meer in balans. Bij TastyBasics producten kloppen die verhoudingen wél. Hiermee bouw je verder aan een gezond leven. TastyBasics laat zien dat gezond eten niet saai of ingewikkeld is. Je hoeft geen raar dieet te volgen en kunt blijven genieten van lekker eten.

Natuurlijk

De juiste verhouding aan bouw- en brandstoffen zit automatisch in natuurlijke producten, zoals groente, fruit, noten en peulvruchten. Deze gebruikt TastyBasics veel.

TastyBasics vermijdt:

  • toegevoegde suikers
  • koolhydraatrijke grondstoffen, zoals tarwe en aardappel

Hierdoor tref je in TastyBasics producten automatisch een grote reductie van koolhydraten aan (minstens 50 procent!). Dit levert enorm veel gezondheidsvoordelen op. 
Bestel de producten van TastyBasics op de webshop van Distrivers.