Uitnodiging demo 'Groente Variatie' Bonduelle

Distrivers organiseert in samenwerking met Bonduelle Food Service een demo 'Groente Variatie'. Wij nodigen u hierbij van harte uit voor deze demo die plaatsvindt op 19 mei 2015. 

Vanaf 14.00 uur wordt u ontvangen met koffie, thee en patisserie. De demo start om 14.30 uur en duurt tot circa 17.00 uur. Deze vindt plaats in de demokeuken van Studio Senses en wordt verzorgd door de culinaire adviseurs van Bonduelle. 

Tijdens de demonstratie krijgt u verschillende tips en tricks van de culinaire adviseurs. Zo leggen ze uit wat de mogelijkheden zijn voor koude bereiding, krijgt u tips om de producten snel te ontdooien, regeneeradvies en tricks voor het op smaak brengen van de groenten. Natuurlijk bereiden zij voor u een aantal gerechten die u kunt proeven. Zo krijgt u een idee van de oneindige variatie mogelijkheden. Kortom, u gaat met veel inspiratie weer terug naar uw eigen keuken! 

In het kort:
Datum: 19 mei 2015
Tijd: 14.00 - 17.00 uur
Waar: Studio Senses, Schokkerweg 5 te Zwolle 

U kunt zich aanmelden voor deze demo door een mail te sturen naar marketing@distrivers.nl. Vermeld hierbij uw naam, organisatie en het aantal personen dat komt. Er geldt een maximum van 25 deelnemers voor de demo, dus meldt u tijdig aan. Aanmelden kan tot uiterlijk 12 mei.

Graag tot ziens!