March 2016

Op 6 en 7 april vind voor de tweede keer de beurs ‘Welkom in de Zorg’ plaats. Het platform voor gastvrijheid, keuzevrijheid en beleving in de zorg. "Gastvrijheid is niet meer weg te denken uit de...

Het aanpassen van de etiketten met daarop informatie over de voedingswaarden van de producten is een onderdeel van de Verordering 1169/2004. In december 2014 was het door de verordening verplicht de...

Persbericht Faithontbijt: Zien eten, doet eten. Faith Ontbijt voor Sophia, een traditie in wording. Neem je familie, 5 huppelende paashazen en 1 kip. Mix dit door elkaar, doe er een snufje...

"Donderdag 17 maart was het eindelijk zover. Na gesloopt, verbouwd, heel hard werken en weer alles ingericht te hebben werd het nieuwe restaurant en ontmoetingsruimte in gebruik genomen. Nadat...

Johma frisse rauwkost salades Een smakelijk aanvulling op de zorg Johma ziet dat zorginstellingen, door het geven van persoonlijke aandacht en het creëren van een aangename sfeer, er alles aan doen...

Van Gils wil een bedrijf zijn dat haar klanten met trots en fierheid inspireert naar momenten van oprechte en pure verwennerij. Om in te spelen op de vraag van de klant, maakt van Gils er geen punt...

Ook dit jaar organiseren wij ‘het beste Menu van de Zorg’. De voorrondes vinden plaats tijdens twee XXL Food Festivals in Studio Senses Delft en Zwolle. De finale tijdens de Dag van de Gastvrijheid...

Op 12 mei, de verjaardag van Florence Nightingale, is het de Internationale Dag van de Verpleging. Over de hele wereld is er op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen en...

Op dinsdag 1 maart heeft locatie Eduard Douwes Dekker van Evean een Indische Dag georganiseerd vanwege de geboortedag van Eduard Douwes Dekker, de naamgever van het huis. Distrivers heeft aan deze...