August 2016

Langzamerhand gaat iedereen werken met de nieuwe webshop. Er zijn al bijna 800.000 orderregels geplaatst. Elke update zorgt ervoor dat de webshop meer functionaliteiten krijgt. Kijk welke...

De keuken van Distrivers in Almelo wordt verbouwd. Er zijn vijf nieuwe ketels geplaatst, een extra ruimte aangebouwd voor de opslag van alle non food producten en de indeling van het pand wordt...

Slagerij Van der Zee heeft een nieuwe slicelijn toegevoegd aan het productieproces. De nieuwe slicelijn kan vleeswaren slicen in verpakkingen van 500 en 140 gram. De 140 gram verpakking is...

Italiaans buffet Themamaaltijd? Serveer eens een Italiaans buffet met o.a. heerlijke risotto en macaroni bolognese. Een themamaaltijd is altijd een leuke gelegenheid om iets bijzonders voor je...

Vrijdag 12 augustus j.l. hebben wij een barbecue verzorgd voor Stichting Welzijn Heiloo. Tijdens de maandelijkse thema avond wilde de stichting zoveel mogelijk leden laten proeven van de maaltijden...

Met ingang van 1 september vinden er een aantal wijzigingen plaats in de directie van Distrivers. Na 6 jaar te hebben gewerkt binnen Distrivers heeft Erik Wijnhof besloten per 1 september zijn...

Het uit Emmen afkomstige bedrijf Food Basics is verhuisd naar het nieuwe kantoorpand dat in Aalden is gebouwd. Het bedrijf wilde graag naar Aalden om meer interactie met het publiek te krijgen. Het...

Zuiveldranken hebben van nature een hoog vochtpercentage en zijn daarom uitstekend om als (tussendoor)drank aan te bieden aan ouderen. Naast vocht bevatten zuiveldranken ook belangrijke...

Met het gemak van een basiskruiding De groenten zijn op smaak gebracht met een coating van plantaardige vetstof en basiskruiden (zout en/of nootmuskaat). De hoeveelheid vetstof is zodanig aangepast...