Over ons

 “Of je nu ziek, lichamelijk of geestelijk beperkt, eenzaam, vergeetachtig of snel moe bent. Samen met onze klanten zorgen wij ervoor dat u elke dag lekker en gezond eten en drinken krijgt. Maar ook als u nog zelfstandig thuis woont zorgen wij er voor dat u goed kunt eten.“

Ons onderscheidende vermogen ligt in de aandacht die wij hebben voor uw cliënten en patiënten, maar ook als u nog thuis woont dan staat u in het middelpunt van onze belangstelling. Als totaalleverancier van eten en drinken en alles daaromheen is onze belangrijkste taak ervoor zorgen dat de mensen voor wie wij werken elke dag kunnen genieten van lekkere maaltijden. Dit geldt voor zorginstellingen en ziekenhuizen in heel Nederland en de thuiswonende consument die elke dag wil genieten van lekker eten. 

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verse, koelverse en diepvriesproducten, convenience maaltijden uit eigen keuken en droge kruidenierswaren. Ook bieden wij een breed assortiment non food. Ons uitgangspunt is een optimale maaltijdbeleving en daarom bieden wij samen met onze partners mogelijkheden voor uw keukenapparatuur, inrichting van uw restaurant en training van uw personeel. 

Ons hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd in Hoogeveen. Met een tweede distributiecentrum in Wormerveer kunnen we alle zorginstellingen in heel Nederland voorzien van lekker eten en drinken. De convenience maaltijden van Distrilicious worden gekookt in onze Keukens in Hoogeveen en Almelo. De Keuken in Hoogeveen bereidt maaltijdcomponenten in 1/2, 1/3, 1/4 en 1/6 gastronormbakken. De koks in Almelo bereiden diëten, soepen en eenpersoonsmaaltijden. Vanuit die uitvalspunten kunnen we ook een groot deel van de thuiswonende consument in Nederland voorzien van koelverse maaltijden en boodschappen.