Missie en visie

Elke dag lekker eten en drinken, ook als het niet meer vanzelf gaat.

Deze missie drijft ons in alles wat we doen en communiceren. Onze opdracht is ervoor zorgen dat mensen met een zorgbehoefte elke dag kunnen genieten van lekker eten en drinken. Onze overtuiging is dat dit zorgt voor een fijn leven, beter welzijn en een sneller herstel. 

Onze visie daarbij is:

We delen de zorg met onze klanten; ons werk draait om het welzijn en de gezondheid van hun cliënten en patiënten. We bieden alles wat met eten, drinken en de maaltijdbeleving te maken heeft. Daarbij zoeken we voortdurend naar verbetering en vernieuwing. Onze aanpak is persoonlijk en op maat.

Onze diensten passen we aan op de wensen die u en uw cliënten en patiënten hebben. Dit geven we allemaal op een persoonlijke manier vorm. Zo zorgen we voor een (h)echte relatie.

Daarbij hanteren we de kernwaarden persoonlijk en klantgericht. Ons verhaal is niet gericht op producten of concepten, maar op mensen. De mensen voor wie we er zijn en de mensen met wie we samenwerken. We zijn persoonlijk, hebben aandacht voor je vragen en leren je goed kennen. Zo ontstaat er maatwerk. Daarom is onze belofte “samen met jou zorgen wij ervoor dat jij elke dag lekker eten en drinken aan kunt bieden”.  Dit onderscheidt ons van andere leveranciers. We zeggen niet voor niets “je proeft de aandacht”.