Partners voor een optimale maaltijdbeleving

Ons uitgangspunt is een optimale maaltijdbeleving. Die beleving bestaat volgens ons voor de helft uit gastvrijheid, voor een kwart uit sfeer en voor een kwart uit het eten zelf. Wij bieden u totaalconcepten waarin deze drie essentiële elementen perfect in balans zijn. Dit doen wij samen met onze partners Kaja Interieurs, Van Gestel Grootkeukentechniek en Voilà Advies/H2. 

Totaalconcept op maat 
Samen met u creëren wij graag die sfeervolle ambiance die past bij uw locatie en cliënt. Dit doen wij samen met onze partners op het gebied van inrichting, interieur, keukenapparatuur en gastvrijheidstraining. Een totaalconcept, speciaal voor u op maat gemaakt, voor dé optimale maaltijdbeleving.

Ambiance
Een passend interieur bij uw organisatie en uw cliënten is een belangrijke voorwaarde voor uw bewoners om zich thuis te voelen. Een plek in de instelling waar ze met plezier wonen en graag familie ontvangen. Kaja Interieurs is onze partner voor de inrichting van uw restaurant, grand café, koffiecorner of huiskamer in een kleinschalige woonvorm. Samen met u ontwerpen ze graag een verrassend en uniek interieur. Compleet afgestemd op uw wensen en behoeften.

Keuken
Van Gestel grootkeukentechniek is onze partner voor het inrichten van uw keuken. Of het nu gaat om een pantry voor kleinschalig wonen of een complete instellingskeuken, ontkoppeld of gekoppeld. Vanaf het begin tot het eind adviseren en begeleiden zij bij uw keuze voor de juiste keukenapparatuur en inrichting. Samen met u ontwerpen ze een plek waar uw koks of medewerkers een lekkere maaltijd kunnen bereiden. 

Gastvrijheid
Dat gastvrijheid in organisaties van groot belang is, is evident. In nagenoeg alle zorgorganisaties is gastvrijheid inmiddels een thema en zijn gastvrijheidsprincipes over producten en diensten, ambiance en attitude van de medewerkers steeds dieper geworteld in het beleid. Er is geen afdelings-, sector-, of locatieplan waar geen uitgangspunten rondom gastvrijheid in staan. Het benoemen van deze uitgangspunten zou een basis moeten zijn voor de uitvoering ervan. Juist bij die uitvoering hapert het wel eens. Op papier lijken uitgangspunten en bijbehorende afspraken duidelijk, maar in de praktijk worden ze niet, nauwelijks of te weinig uitgevoerd. Om die reden bieden wij ook gastvrijheidstrainingen in samenwerking met onze partner Voilà.