Van der Zee

Van der Zee bestaat sinds 1925 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van vlees en vleeswaren aan de institutionele markt en de betere horeca.

Van der Zee verwerkt iedere dag het beste vlees voor haar klanten in de horeca via haar slagerijen gevestigd in de Hanos te Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Groningen, Hasselt, Heerenveen, Heerlen, Nijmegen, Utrecht, Valkenburg, Venlo en Zwolle. Behalve aan de horeca vinden de producten van Van der Zee via de hoofdvestiging iedere dag haar weg naar grootverbruikers als ziekenhuizen, instellingen etc.

Het hoofdkantoor en één van de productiebedrijven zijn gevestigd in Emmen. Daarnaast is er in Twello een productiebedrijf en een horecadistributiecentrum gevestigd. In de Van der Zee bedrijven werken iedere dag tientallen mensen met plezier aan de meest uiteenlopende vleesproducten.

Slagerij Van der Zee is in 1925 ontstaan en uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van vlees, kip, vleeswaren en kaas aan de institutionele markt en betere horeca. De horecaslagerijen zijn gevestigd in alle HANOS vestigingen in Nederland en België. Het hoofdkantoor en het productiebedrijf voor de institutionele markt is gevestigd in Emmen.

Naar de website.