Welkom bij Distrivers
Banaanpannenkoekjes
Banaanpannenkoekjes
Banaanpannenkoekjes, heerlijk om te serveren met wat vers fruit.
Ingrediënten
- 4 bananen
- 45 ml zonnebloemolie
- 375 ml halfvolle melk
- 2 eieren
- 300 gram havermout
- 225 gram bosbessenjam
- 200 gram bosbessen
- 20 gram honing
- 4,5 gram gemalen kaneel
- snufje zeezout
- 8 gram bakpoeder
Instructies
- Houd 1 banaan apart. Blender de rest van de bananen, de havermout, het ei, het bakpoeder, de melk, het zout, de kaneel en de honing tot een beslag.
- Bak per persoon 2 kleine pannenkoekjes in de zonnebloemolie. Serveer de pannenkoekjes warm met de jam, ernaast of erop. Snijd de banaan die je apart hebt gehouden in schijven en serveer die samen met de bosbessen erbij.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf automatisch en vrijblijvend op de hoogte van al onze ontwikkelingen en nieuws.