Welkom bij Distrivers
Breadrolls
Breadrolls
Breadrolls zijn opgerolde broodhapjes met beleg naar keuze. Wij hebben onder andere breadrolls met eiersalade en bieslook voor je gemaakt! Bekijk ze allemaal hieronder.
Benodigdheden
- Plastic folie
- Snijplank
- Mes
Ingrediënten
Breadroll met eiersalade en bieslook
- 2 plakken maisbrood
- 200 gram ei-bieslook salade
- 4 gram verse bieslook
- 1 krop lollo rosso sla
Breadroll met avocado crème en rauwe ham
- 2 plakken wit brood
- 200 gram avocado
- 10 ml citroensap
- 200 gram crème fraiche
- 6 plakjes rauwe ham
Breadroll met roomkaas en groene asperges
- 2 plakken wit brood
- 200 gram roomkaas
- 12 stuks groene asperges
- 100 gram gesnipperde rode ui
Instructies
Breadroll met eiersalade en bieslook
- Snijd het brood in de lengte in plakken en verwijder de korstjes. Smeer de ei-bieslooksalade uit over de lengte van het brood en beleg met blaadjes lollo rosso en hele stengels bieslook. Rol het geheel op in plastic folie. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast en snijd de rol in plakjes.
Breadroll met avocado crème en rauwe ham
- Snijd de avocado open en schep de inhoud in een kom. Prak dit fijn met een vork en voeg de citroensap en de crème fraîche toe. Breng op smaak met peper en zout. Leg de plakjes rauwe ham dakpansgewijs op het brood en besmeer met de avocado crème. Rol het geheel op in plastic folie. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast en snijd de rol in plakjes.
Breadroll met roomkaas en groene asperges
- Blancheer de asperges in kokend water met zout en koel deze af in ijswater. Beleg het brood met de roomkaas en de ui. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de asperges. Rol het geheel op in plastic folie. Laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast en snijd de rol in plakjes.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf automatisch en vrijblijvend op de hoogte van al onze ontwikkelingen en nieuws.