Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Pastasalade met vega mortadella
Recept afdrukken
Pin Recipe
Bereidingstijd
20
minuten
min
Gang
brunch, lunch, Voorgerecht
Porties
6
Ingredients
360
gram
gekookte pasta
3
avocado's
90
gram
rucola
3
bolletjes mozzarella
verse basilicum
120
gram
pistache nootjes
ongezouten
250
gram
cherrytomaatjes
1,5
eetlepel
balsamico azijn
3
eetlepels
citroensap
3
eetlepels
olijfolie
peper en zout
Instructions
Voeg voor de dressing alle ingrediënten samen en meng goed door elkaar.
Halveer de tomaatjes en snijd de vegetarische mortadella in reepjes.
Snijd de avocado's doormidden, verwijder de pit en lepel in één beweging het vruchtvlees eruit. Snijd het vruchtvlees vervolgens in blokjes.
Meng de pasta met de dressing, tomaatjes, mortadella en rucola.
Scheur de mozzarella in stukjes en voeg toe aan de pastasalade. Voeg als laatste de plakjes avocado toe en schep voorzichtig om.
Schep een royale hoeveelheid salade in een diep bord en garneer de salade met verse basilicum en pistachenootjes.