Welkom bij Distrivers
Zomerse desserts
3 heerlijke zomerse desserts
Ingrediënten
Aardbeienyoghurt met bitterkoekjes
- 25 gram bitterkoekjes
- 300 gram Skyr
- 200 gram aardbeien
- 300 gram aardbeienyoghurt
Mango kwark trifle
- 50 gram cake
- 150 gram mangoblokjes
- 200 gram vanillevla
- 250 gram magere kwark
Havermout rood fruit dessert
- 250 gram bosvruchtenmix
- 500 gram magere kwark
- 100 ml gecondenseerde melk
- 120 gram havermout
Instructies
Aardbeienyoghurt met bitterkoekjes
- Doe de aardbeien in een blender of keukenmachine en meng tot je een gladde aardbeiensaus hebt.
- Roer de aardbeienyoghurt door de Skyr en voeg de helft van de bitterkoekjes toe.
- Verdeel het yoghurtmengsel over 6 glazen.
- Garneer met de aardbeiensaus en de andere helft van de bitterkoekjes en serveer direct.
- Serveertip! Verdeel de verschillende ingrediënten in laagjes over de glazen. Garneer het verse fruit als topping om het dessert helemaal af te maken!
Mango kwark trifle
- Snijd de cake in blokjes.
- Voeg de helft van de mangoblokjes toe aan de kwark en bewaar de rest voor de garnering.
- Verdeel de vanillevla over 6 glazen en leg hierop de blokjes cake. Verdeel vervolgens het kwarkmengsel erover.
- Garneer af met de mangoblokjes en serveer direct.
Havermout rood fruit dessert
- Meng de kwark met de gecondenseerde melk en klop goed door elkaar.
- Maak vervolgens 3 lagen in een glas. Begin met een royale lepel rood fruit, een handje havermout, gevolgd door het
- kwarkmengsel en wederom een laag rood fruit.
- Afhankelijk van het formaat van het glas zou je de lagen kunnen herhalen.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Blijf automatisch en vrijblijvend op de hoogte van al onze ontwikkelingen en nieuws.